Welke functies heeft een iPhone?

Een iPhone is een mobiele telefoon die ontwikkeld is door het bedrijf ‘Apple’. Deze mobiele telefoon wordt ook wel een Smartphone genoemd. Dit komt door de vele functies die de iPhone aanbiedt. De oorspronkelijke uitvinder van de iPhone heette Steve Jobs. Deze genie van een man heeft helaas het leven verlaten op 56 jarige leeftijd in 2011.

Functies van de iPhone

De iPhone heeft vele handige en leuke functies. Natuurlijk kan je gewoon bellen en sms’en met de telefoon net zoals met andere mobiele telefoons, maar je kan er nog veel mee. De iPhone heeft bijvoorbeeld een hele scherpe camera ingebouwd zodat je alles wat je meemaakt gemakkelijk vast kunt leggen. Ook kun je je eigen muziek afspelen die je er zelf gemakkelijk op kunt zetten. Tegen de verveling is het ook mogelijk om leuke spelletjes te spelen op de telefoon.

Verschillende soorten

Apple maakt nog steeds nieuwe iPhone’s. De mobiele telefoons worden steeds beter ontwikkeld. De nieuwste iPhone is de iPhone 6. Deze telefoon heeft oneindig veel functies en dat maakt het naast een goede telefoon ook nog is een erg leuk speeltje.

Kwaliteit

De kwaliteit van de iPhone is in de meeste gevallen beter dan veel andere mobiele telefoons. De prijs van de telefoon is daarom redelijk hoog.