Wat kunnen we verwachten van de iPhone 7?

In september 2016 wordt de nieuwe iPhone 7 verwacht en het speculeren over de nieuwste technologieën is volop aan de gang. Ten opzichte van de iPhone 6 komen er natuurlijk weer verbeteringen op bepaalde gebieden, maar het blijft koffiedik kijken. In dit artikel wordt alvast een tipje van de sluier opgelicht.

Design

Eén van de grootste aspecten waar altijd over wordt gespeculeerd is het design. Hoe komt de nieuwe iPhone 7 eruit te zien? Naar alle waarschijnlijkheid zal het design nauwelijks afwijken van de iPhone 6. Aan de achterkant van de iPhone 6 staan wel strepen die aangeven waar de antenne zich begeeft. Deze komen ook weer terug op de iPhone 7, maar zullen alleen worden verplaatst naar de bovenkant van het toestel. Verder zal alles hetzelfde blijven.

Camera

Ook de camera mag niet ontbreken in het roddelcircuit. Natuurlijk worden ook hier weer verbeteringen verwacht. Naar verluidt zal de iPhone 7 Plus een versie krijgen met een enkele en met een dubbele camera. Het grote voordeel hiervan is dat de camera ook goed werkt bij weinig licht. Echter gaat u hier ook meer voor betalen, omdat dit de eerste versie wordt met deze hightech functionaliteit.

Resolutie

Bij elke nieuwe versie wordt natuurlijk ook gesleuteld aan de resolutie van het toestel. Naar alle waarschijnlijk gaat de iPhone 7 overstappen op een glass-to-glass aanraaktechnologie. Dit betekent dat de iPhone een scherm krijgt met een hogere resolutie. Tevens ondersteunt deze nieuwe aanraaktechnologie een 4K-scherm wat dus voor betere resultaten moet gaan zorgen.

Lijkt het u wat?

Nu de belangrijkste technologieën in een vogelvlucht voorbij zijn gekomen, denkt u er misschien over na om een iPhone 7 aan te schaffen. Via deze website kunt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws rondom dit moderne toestel. Lijkt het u dus wat om een iPhone 7 straks in uw handen te hebben?