Waarom een iPhone hoesje kopen?

iPhones zijn veelal geliefde en dure telefoons. Maar helaas zijn de iPhones ook erg kwetsbaar, het is algauw mogelijk om krassen te maken op het beeldscherm. Daarnaast zijn de telefoons ook niet altijd even goed bestand tegen schade door bijvoorbeeld het vallen op de grond. Om deze redenen is het goed om erover na te denken een hoesje aan te schaffen om de telefoon te beschermen.

Behoefte van een iPhone hoesje

Alvorens u een hoesje wil aanschaffen is het belangrijk om erover na te denken welke functie het hoesje iPhone 4s van Gadgetbay moet vervullen. Is het bijvoorbeeld enkel om de telefoon op te leuken, moet het de telefoon tegen water beschermen of tegen krassen op het beeldscherm? Er is genoeg keuze om te voorzien in verschillende behoeften.

Er zijn verschillende soorten hoesjes voor de iPhone 4S op de markt zoals:

– hardcase hoesjes
– portemonnee hoesjes
– flip hoesjes
– waterdichte hoesjes
– broekriemhoesjes
– insteekhoesjes
– bumpers
– TPU en siliconen hoesjes

Prijs van een hoesje

De prijzen variëren van ongeveer 4 euro tot 130 euro, de prijs is natuurlijk afhankelijk van de kwaliteit, functie en het materiaal waarvan het is gemaakt. Het is zelfs mogelijk om hoesjes te kopen met echte Swarovski steentjes, deze komen voor in de hogere prijsklasse.

Uiterlijk van het hoesje

Er is ook genoeg keuze qua het uiterlijk van de hoesjes voor de iPhone 4S. Er zijn uiteenlopende modellen te koop met verschillende soorten kleuren, patronen en materialen. Denk aan stofjes, koeienvlekken of bookcovers. Kortom, er zijn iPhone hoesjes voor ieder wat wils.