Unieke features van de nieuwe iPhones

De iPhone van Apple zal ongetwijfeld de geschiedenis ingaan als de meest invloedrijke smartphone ooit. Ondertussen zijn we beland bij de iPhone 6 en de iPhone 6 Plus en die hebben een hoop unieke features en kenmerken die je niet kan terugvinden bij eender welke andere smartphone.

Het besturingssysteem

Er is geen enkele twijfel mogelijk, de meest unieke feature van de iPhone 6 en de iPhone 6 Plus is het gebruikte besturingssysteem. Er wordt namelijk gebruik gemaakt van iOS 8, een uiterst veelzijdig en ontzettend gebruiksvriendelijke interface. Ideaal voor zowel beginners als de techneuten onder ons. Bovendien is de App Store van iOS de allergrootste: je vindt er letterlijk miljoenen verschillende applicaties terug.

Touch ID

Aan de voorkant van je iPhone bevindt zich niet alleen de bekende homeknop, maar ook een fantastische vingerafdrukscanner. Die zit namelijk geïntegreerd in de knop, zodat er niets van het traditionele iPhone ontwerp verloren gaat. Met Touch ID kan je smartphone ontgrendelen, maar je kan er ook bijvoorbeeld digitale betalingen mee verrichten op een snelle en volledig veilige manier via Apple Pay.

Naast het iOS besturingssysteem en de vingerafdruklezer zijn er nog een hoop features te ontdekken van de nieuwe iPhones. Denk maar een prachtig ontwerp, intuïtieve meegeleverde applicaties, supersnelle performance en natuurlijk ook iMessage en videobellen via Facetime. Het mag duidelijk zijn: de nieuwe iPhones hebben features in overvloed.