Tips om de nieuwste films online te bekijken

Tips om de nieuwste films online te bekijken

Een dvd is natuurlijk erg handig om te kijken op je pc, laptop, of misschien wel op je tv. Lekker op een vrijdag avond met wat lekkers te drinken erbij en met wat popcorn. Heerlijk toch. Het is dan natuurlijk wel leuk om een paar leuke nieuwe films te hebben op dvd die je kunt bekijken. Echter duurt het soms nogal wel een tijdje voordat films uitkomen op dvd. Toch hebben we voor je een paar tips en wat goede aanraders hoe je toch de nieuwste films snel al op dvd in huis kunt hebben.

Tips en nog eens tips!

De eerste tip is om een film te pre-orderen. Als er op dit moment een leuke film in de bioscoop draait kun je eens op internet kijken waar je de film al kan voor bestellen. Op die manier weet je dan ook echt zeker dat als de nieuwe film op dvd verschijnt jij 1 van de eerste bent die hem in huis heeft.
De tweede tip is om een Netflix account aan te maken:
Hier kun je namelijk voor een bepaald bedrag per maand onbeperkt naar series en films kijken. Dit is erg fijn om te doen, en er is een zeer groot aanbod. Vaak kun je ook Netflix op je TV bekijken. Ook is het zo dat er vaak nieuwe films en series worden toegevoegd!

Een andere tip is om de nieuwste films op dvd te bestellen bij Bluray-kopen.nl. Zij hebben altijd een ruim assortiment op voorraad, waardoor je snel kan schakelen en je vele dvd’s bestellen kunt.