Refurbished iPhone 6

Refurbished iPhone 6

Wil je een iPhone 6 gaan aanschaffen? Denk nog maar eens goed na voordat je een nieuwe iPhone 6 aanschaft via de Apple Store of via telefoonzaken! Je kunt namelijk ook een nieuwe iPhone 6 aanschaffen voor de prijs van een tweedehands toestel. Dit kun je doen door een refurbished iPhone 6 te kopen!

 

Een refurbished iPhone is een iPhone die als tweedehands wordt ingeleverd en vervolgens wordt die weer als nieuw gemaakt, doordat ze hem volledig reviseren. De behuizing wordt vervangen en krasvrij gemaakt. Ook krijgt de telefoon een nieuwe batterij, waardoor de levensduur van de batterij weer is toegenomen. De homeknop en de volumeknop kunnen door ook gaan slijten en daarom worden ook deze knoppen vervangen. Tot slot wordt de telefoon helemaal van binnen schoongemaakt.

 

 

Garantie & accessoires

Op een tweedehands toestels heb je vaak geen garantie meer. Maar doordat de refurbished iPhone weer nieuw is, is de garantie ook vernieuwd. Op een refurbished iPhone zit weer 12 maanden garantie. Bij accessoires geldt vaak hetzelfde. De accessoires ontbreekt of is stuk. Echter, bij een refurbished iPhone krijg je gewoon weer nieuwe accessoires erbij. Je krijgt een nieuwe USB-lader, een USB-kabel en een headset. Alles is echt helemaal nieuw aan je telefoon!

 

Specificaties

De refurbished iPhone 6 heeft gewoon precies dezelfde specificaties als een orginele nieuwe telefoon. Er wordt namelijk niets aan de software of specificaties veranderd. De innovatieve functionaliteit van de iPhone 6 is ook gebleven. Op de iPhone 6 zit standaard iOS 9 geinstalleerd als software. Als de iPhone 6 ingeleverd wordt met een zilvere behuizing en 64GB werkgeheugen dan zal dit na het reviseren exact hetzelfde blijven. De iPhone 6 is verkrijgbaar in de kleuren zilver, spacegray en goud. Bij het opslaggeheugen kun je kiezen tussen 16GB, 64GB en 128GB.