iPhone 6s

iPhone 6s

De iPhone 6s is de opvolger van de succesvolle iPhone 6. De iPhone 6s onderscheidt zich van zijn voorganger met een iets betere interne hardware. De nieuwste iPhone lijkt veel op zijn voorgangers, maar heeft meer werkgeheugen en een nieuwe processor.

Betere chip iPhone 6S
De grafische chip die in de iPhone 6s zit is sneller dan in voorgaande toestellen, waardoor die in staat is om nog meer uit de mobiele hardware te krijgen. Een andere verbetering is de camera, die zowel aan de voor als achterzijde kwalitatief vooruit is gegaan.

Uiterlijk iPhone 6S
Het uiterlijk van de iPhone 6s is vrijwel gelijk aan zijn voorganger de iPhone 6. Het toestel is ook in dezelfde drie kleuren verkrijgbaar. Zo kan er opnieuw gekozen worden voor de kleuren spacegrijs, zilver en goud. Bij de iPhone 6s is er echter nog een kleur toegevoegd en is deze ook te verkrijgen in het roségoud.

Voordelen iPhone 6s
De ihpone 6s was vanaf 9 oktober 2015 voor het eerst verkrijgbaar in Nederland. De iPhone 6s is te verkrijgen met 16GB, 64GB of 128GB in de hierboven genoemde kleuren. De vanaf prijs bedraagt rond de 749 euro voor het 16GB model. De iPhone 6 is tevens voorzien van een verbeterd touchscreen met 3D Touch en een 12 megapixel-camera.