iPhone 6 met een prepaid sim nog steeds interessant

Je zult je misschien verbazen over het feit dat veel mensen nog steeds gebruik maken van een prepaid simkaart. Echter is dit ook vandaag de dag nog steeds het geval! De website PrepaidSimkaarten.be heeft recent een onderzoek uitgevoerd naar het gebruik van de prepaid simkaarten. In dit artikel leggen we verschillende redenen uit die mensen aanhalen waarom ze uiteindelijk voor een prepaid kaart kiezen.

Gemak bij de aanschaf

Veel respondenten die we gesproken hebben gaven aan dat er vooral gebruik van prepaid wordt gemaakt voor zijn/haar kinderen. Vaak krijgen de kinderen hun eerste telefoon op 12 á 13 jarige leeftijd. De eerste telefoons die kinderen krijgen zijn vaak gebruikte telefoons van hun ouders en daar hoort hoogstwaarschijnlijk geen abonnement meer bij. Daarom is het eenvoudig om te kiezen voor een prepaid simkaarten (beltegoed is te herladen/op te waarderen) of een sim only simkaart.

Financiële veiligheid en betalingscontrole
Bij een prepaid simkaart is het enorm veilig om te laten gebruiken door je kinderen. Kinderen weten namelijk vaak niet goed om te gaan met een eerste telefoon, volkomen logisch ook natuurlijk. Echter kan het wel in de papieren lopen als dit fout gaat. Het voordeel van een prepaid simkaart is dan ook dat wanneer al het beltegoed op is er helemaal niets meer gedaan kan worden. Je kunt bij een prepaid dus niet in de min komen.
Een sim only abonnement is ook vaak gekozen maar is niet ideaal, zeker als je nog twijfelt aan de financiële verantwoordelijkheid van uw kind is het verstandig om te kiezen voor prepaid. Bij een sim only abonnement wordt er namelijk een bundel afgesloten, wanneer deze bundel op is en uw kind doorgaat met internetten, bellen en het versturen van sms berichten zal u een behoorlijke rekening krijgen!