De iPhone 6: de wereld in je handen

Wie er eentje in zijn bezit heeft, zal zeker niet ontkennen dat de iPhone meer is dan zomaar een telefoon. Je kan er meer mee doen dan enkel bellen en berichten versturen. Met een iPhone ben je verbonden met de rest van de wereld. De wereld als een ‘global village’ via de iPhone in je hand. Maar hoe kun je nu het meeste uit je iPhone halen? Enkele tips:

 

Tips

 

– Wanneer je je iPhone snel wil opladen is het aan te raden om de telefoon op vliegtuigmodus te zetten. Men beweert dat hij tot wel dubbel zo snel kan opladen, dan wanneer je hem gewoon in het stopcontact steekt.
– Wanneer je hetgene wat je net hebt getypt in één keer wilt wissen, schudt dan even met je iPhone. Je zal een venster krijgen “Herstel typen” waardoor je in één klik alles ongedaan kan maken.
– In plaats van telkens een punt te typen, kan je ook simpelweg twee keer op de spatiebalk tikken. Dit geeft hetzelfde effect.
– Je kan een foto nemen door op de volumeknop te drukken.
– Wanneer je een “burst” van foto’s wil nemen, kan dit door gewoonweg de fotoknop ingedrukt te houden.
– In plaats van een trilling bij een melding kun je er ook voor zorgen dat je zaklamp even oplicht. Ga hiervoor naar instellingen > algemeen > toegankelijkheid, scroll naar beneden en schakel “LED-flits bij melding” in.

Dit zijn slechts enkele van de handige tips die het gebruiksgemak van de telefoon danig doet vergroten, ik hoop dat je er al een eindje mee komt. Veel iPhone-plezier!