Bespaar nu op het bellen naar Marokko

Veel Nederlandse Marokkanen hebben nog vrienden, familie en kennissen wonen in Marokko en hierdoor zijn er tegenwoordig telecomproviders die goede tarieven aanbieden voor het bellen naar Marokko.

 

Hoe kan ik het goedkoopst bellen naar Marokko?

Maak gebruik van WiFi en bel via gratis diensten zoals Skype, Facetime (app voor de iPhone) en/of Google Hangouts. Deze gratis apps en diensten laten je gratis bellen met mensen overal op de wereld. Ook naar Marokko dus! Deze vorm van gratis bellen werkt namelijk via een WiFi netwerk. Via het internet bellen heeft niet alleen het voordeel dat het gratis is, maar tevens is het hiermee mogelijk om ook beeld te bellen. Zo kun je elkaar zien en met elkaar praten. Wel zo leuk, zeker als je zo ver van elkaar vandaan zit.

 

Hoe kan ‘echt’ bellen het goedkoopst?

Goedkoop bellen naar Marokko kan het goedkoops via een prepaid simkaart van één van de providers die zich richt op het bellen naar het buitenland. In Nederland zijn er drie die zich richten op het bellen naar het buitenland. Lycamobile, Ortel en Lebara zijn de providers die met elkaar vechten om de consumenten die veel naar het buitenland bellen. Dit lukt aardig, want voor 9 cent per minuut bel je al naar alle vaste telefoonummers in Marokko. Dit zelfde geldt trouwens voor het bellen naar Polen en Turkije.

 

Waarom prepaid en geen abonnement?

Waarom prepaid voor jou goedkoper kan zijn dan bellen met een mobiel telefoonabonnement? Simpelweg, omdat je met een goedkope prepaid simkaart nooit teveel betaalt en omdat je van te voren jouw budget bepaalt. Van te voren koop je namelijk je beltegoed in en hiermee kun je dus naar het buitenland bellen totdat je het tegoed hebt gebruikt. Vervelend? In mijn ogen juist handig, want zo weet je altijd precies hoeveel geld je hebt uitgegeven aan je mobiele telefoongebruik. Wil je hiernaast zorgen dat je een simkaart koopt bij dé goedkoopste telecomprovider. Vergelijk dan simkaarten op een onafhankelijke website. Één van deze websites is www.goedkopesimkaartkopen.nl. Alvast veel goedkoop bel plezier!