Batterijduur iPhone 6

Over de telefoons van Apple is tegenwoordig een hoop gedoe. Er is altijd een hoop discussie. Is de iPhone nog wel innovatief genoeg? Valt er nog wel wat te verbeteren voor Apple? Steve Jobs had altijd de mening dat de telefoon sneller, krachtiger en dunner moet worden. Dat is met de iPhone 6 in ieder geval weer gelukt. Hierdoor is de iPhone 6 weer goed in de smaak gevallen onder de Apple-fans. De iPhone 6 is de best verkochte telefoon uit de historie van Apple.

Hoe zit het echter met de grootste kritiekpunt voor Apple, de batterij?

De batterij is nog altijd een groot vraagteken hoe hij zal zijn bij de release van de nieuwe iPhone. Wat je merkt is dat de duur in ieder geval langer meegaat dan zijn voorganger, de iPhone 5S. Echter, de batterij kan nog steeds niet langer dan 24 uur mee. De grootste wens van de smartphone gebruikers is dat de batterijduur langer mee gaat dan 24 uur.

Verwachting opvolger iPhone 6

De verwachting is dat in de zomer van 2015 de iPhone 6S wordt gelanceerd. Hier zal wederom de focus op de verbeterde batterijduur liggen, en de snelheid van de telefoon. De gebruikers van de huidige iPhone 6 zullen dan al met smart wachten op de iPhone 7, die naar alle waarschijnlijkheid in 2016 wordt gereleased.